Reviews

Ann heeft onze dochter, die vastliep in het voortgezet onderwijs, volledig uit balans was en daardoor zelfs lichamelijke uitvalverschijnselen kreeg, op een vriendelijke, geduldige, begripvolle en professionele manier geholpen.
Psychologen en ander hulpverleners konden de onderliggende problemen en/of angsten niet of niet volledig achterhalen en daardoor konden ze onze dochter ook niet verder helpen. Ann lukte dit wel door de manier waarop ze werkt.
Ze werkt vanuit de jongeren zelf en niet vanuit een diagnose. Ze is een gevoelsmens en kan zeer goed met jongeren omgaan en hen begrijpen.

Waar mijn dochter bij reguliere hulpverlening er klaar mee was na 3 tot 5 behandelingen, is ze Ann blijven bezoeken.
Ze hebben samen hard gewerkt aan herstel en zijn hierin tot dusver geslaagd. Mochten er in de toekomst signalen komen dat de hulp van Ann nodig mocht zijn, gaan wij Ann zeker weer inschakelen. Een aanbeveling voor elke jongere die vastloopt in de maatschappij of op school.”

Ann geeft duidelijke richting aan en zet de juiste lijnen uit. Soms heb je even een” out of the box” visie nodig om verder te kunnen. Wij zijn blij dat we bij haar terecht kwamen.”

Een ouder van een 3 VWO leerling na een studiecoach traject:
Je had hem snel door en de rake observaties gaven hem inzichten. Nu moet hij alleen nog in zichzelf gaan geloven en daar heeft hij, voor mijn gevoel, met jou, waardevolle eerste stappen in gezet.

Een jong-volwassene na een psychosociaal traject:
Je luisterde en focuste op wat ik goed deed en ging daarop verder in plaats van in het negatieve te blijven hangen.”

Ouders van een jong-volwassene tijdens een psychosociaal traject:
X is echt heel blij is “dat ze jou nu heeft”. Heel fijn om te horen en te merken. Fijn dat X zo enthousiast terugkwam. Ze geeft aan eindelijk begrepen te worden..

Een jongere tijdens een psychosociaal traject:
Je gaf verlichting door te laten merken dat je mij begrijpt zonder dat te zeggen maar gewoon door mee te denken.”

Een 3 havo leerling na een studiecoach traject:
Je wist precies wat ik nodig had.”

Appje van een moeder van een havo 5 leerling na een studiecoach traject:
X heeft een goed punt, hij is echt superblij. Bedankt! Ik weet niet hoe je het doet maar jij bent de eerste die het bij de kern heeft aangepakt.”

Een jongere na een psychosociaal traject:
Het was fijn dat jij geen lege vragen stelde als “Hoe voel je je daarbij? “…Jouw vragen zijn meer zoals.. Bekijk het eens vanuit een andere hoek?

Een ouder van een brugklasser na een studiecoach traject:
Er kan weer relaxed over school gepraat worden! Ik hoef hem niet meer achter zijn broek aan te zitten!”
Inmiddels is de leerling geslaagd voor VWO.