Wie ben ik

Alles draait om geloof en zelfvertrouwen

Ik geloof in jou.
Gelooft je omgeving ook in jou?
Geloof jij in jou?
Als er twijfel om jou heen hangt, zal je veel harder moet werken.
Weet jij ook dat ieder mens iets heeft waar hij of zij steengoed in is, en dat je dat kunt inzetten bij alles wat je doet?  Ja, ook in de studie.

 

Ik ben Ann van Mierlo, heb 2 jongvolwassen kinderen. Ik heb lang in het bedrijfsleven gewerkt, maar voel een diepe betrokkenheid bij problematieken van de jeugd. Ik heb later de antwoorden gevonden op de uitdagingen die ik zelf tegenkwam in mijn jeugd. Ik had iemand als mijzelf willen tegenkomen op dat moment. Daarom help ik nu jongeren vanuit een enorme passie.

In het bedrijfsleven heb ik veel ervaring opgedaan in relatiebeheer.  Doortastend en analytisch werken, structureren  en helder in beeld brengen waren mijn ding.  Ik pas deze technieken nu met enthousiasme toe bij het uiteen trekken van die onoverzichtelijk berg huiswerk. Zo krijg ik snel inzicht over wat een leerling nodig heeft.

 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) en daardoor bij meerdere zorgverzekeraars gedeeltelijk declarabel. Zie werkwijze en tarieven.